Wie zijn wij

Al vroeg kwam ik in aanraking met pijlgifkikkers, dit doordat mijn vader altijd al een aquarium heeft gehad en ook aangesloten was bij de lokale vereniging. Ik woonde toen met enige regelmaat ook hun lezingen bij en zag daar dan ook de prachtige gekleurde kikkers, deze moest en zou ik hebben. Allereerst klein begonnen, maar het kikkervirus sloeg snel om zich heen en van enkele terraria op de slaapkamer werden het er al snel veel meer.

Inmiddels een aantal jaren later is de hobby flink uitgegroeid, volgens velen is het al tot mijn levensstijlgaan behoren. Dankzij mijn goede contacten en ervaringen in deze hobbywereld, en het feit dat ik altijd al de droom had om van mijn hobby mijn werk te maken, ben ik als opstapje begonnen met een eigen webshop. Een verkoopmedium waar niet alleen nakweek kikkers en reptielen, maar ook andere diersoorten en vele benodigdheden te verkrijgen zijn.

Nu hebben wij ons bedrijf weten te realiseren te Vlodrop (nabij Roermond), gespecialiseerd in Reptielen & Amfibiën. Indien u iets zoekt van terrariumdieren, voedseldieren en of andere benodigdheden mail/bel ons gerust of kom gerust langs in onze showroom.
Remy Schram

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?