Stage

Wil jij ervaring opdoen in het werken met exotische dieren?
Of zou jij het leuk vinden om een marketing en media opdracht te doen bij een bedrijf in de dierhouderij?
Hobbyzoo-Anura is een erkend SBB leerbedrijf. Jaarlijks lopen er verschillende stagiaires stage bij ons bedrijf.
Kennis van exotische dieren is niet verplicht, maar interesse hierin is wel wenselijk.
Daar ons bedrijf diverse onderdelen in de dierhouderij sector omvat hebben wij stageplaatsen voor verschillende opleidingen.

Voor vragen over onze stageplaatsen neem dan gerust contact met ons op.

Dierverzorging:
Als stagiair dierverzorging ben jij onder andere verantwoordelijk voor de totale aspecten die aan bod komen bij het werken in een dierenspeciaalzaak. Het omvat onder andere; verzorgen van de dieren, bijhouden productinventaris, onderhouden van de voedseldieren, verpakken van de producten en het helpen van klanten.

Marketing en Communicatie:
Momenteel hebben we verschillende opdrachten beschikbaar, zoals onder andere het updaten en aanpassen van onze website/webshop. Daarnaast willen wij graag nog meer gaan doen met social-media en marketing in onze omgeving.
Verder zijn wij jaarlijks op meer dan 20 beurzen aanwezig door heel Europa. We hebben een aantal opdrachten hierin met name op organisatorisch/promotioneel gebied. Daarnaast hebben we tevens ideeën voor mensen zelf graag iets zouden willen organiseren, zoals een open dag of lezing.

Applicatie en Mediaontwikkeling:
Momenteel hebben we verschillende opdrachten beschikbaar, zoals onder andere het updaten en aanpassen van onze website en het ontwikkelen van verschillende kleine applicatie programma’s welke toepasbaar zijn online en in onze winkel. Verder hebben wij voldoende ideeën voor studenten die graag een project op marketinggebied willen uitvoeren. Wij hebben een medewerker welke een opleiding genoten heeft op het gebied van ICT. Samen met hem als begeleider is het de taak van de stagiair om een project verder uit te werken en te ontwikkelen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?